023-233034999 info@MG-Bouw.com

TAFTEX® Dubbelzijdig tape
VAST-R® Dubbelzijdig tape is een extreem klevende tweezijdige tape voor het luchtdicht aanbrengen van folies en het lucht- en winddicht afplakken van overlap naden. De acryltape is voorzien van een wapeningsnet waardoor deze zeer sterk is, en bovendien eenvoudig af te scheuren is.

Toepassing
VAST-R® Dubbelzijdig tape kan worden toegepast voor het verkleven van overlappen in technische bouwfolies en bouwmembranen. Tevens kan de tape gebruikt worden om folies op een ondergrond te verkleven waardoor de folie bij het aanbrengen niet geperforeerd wordt door nieten. Vooral het aanbrengen van dampremmende of damdichte folies op een metal stud frame is bijzonder eenvoudig dankzij de hoge kleefkracht.

Verwerking
VAST-R® dubbelzijdig tape moet worden aangebracht op een stof en vetvrije, droge ondergrond, om een goede hechting te waarborgen. VAST-R® Dubbelzijdig tape aanbrengen en goed aandrukken. Verwijder het schutpapier en druk de folie goed in de tape. Nawrijven zodat luchtbellen verdwijnen en er een optimale duurzame hechting ontstaat.

Specificatie  
Artikelnummer 018102505000
EAN nummer 8714672003604
Afmeting 25 mm x 20 m
Verpakkingseenheid 24 rol / doos 30 / dozen / pallet
Materiaal Dispersielijm op basis van polyacrylaat
Lijmlaag Dispersielijm op basis van polyacrylaat
Schutlaag Gesiliconiseerd papier
Kleur Bruin
Kleefkracht op staal >35N / 25mm
Verwerkingstemperatuur Vanaf °C
Temperatuurbestendigheid -30°C tot +100 °C
Opslag Donker, droog, 10°C tot 20°C