Nieuws

Overname Meuwissen Bouwprodukten B.V.

Gerritsen Industrie neemt Meuwissen Bouwprodukten over

Haarlem, 20 januari 2016

Deze maand heeft Gerritsen Industrie B.V. alle aandelen in Meuwissen Bouwprodukten B.V. van het Finse Walki Oy overgenomen.

Meuwissen is hiermee weer volledig onder leiding van de grondlegger van technische bouwfolies en vochtregulerende membranen die aan de wieg stond van producten als Alkreflex® , Miofol® , Polytex® en Miotex®. Onderdeel van de transactie is een exclusieve samenwerking met vorig eigenaar Walki. Meuwissen Bouwprodukten, eigenaar van alle intellectueel eigendom rond technische bouwmembranen, blijft hiermee als verlengstuk van het productieapparaat van Walki functioneren.

Lees meer

Overname ANDA Kunststeen B.V.

Na een periode van wederzijdse kennismaking en afwegen van belangen zijn wij verheugd om u te kunnen berichten dat wij op 13 augustus jl. de meerderheid van aandelen in ANDA Kunststeen B.V. te IJsselstein hebben verworven. ANDA Kunststeen B.V. werd in 1996 opgericht door Daniel Van Oudgaarden.

ANDA heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een toonaangevende producent van composiet–steen producten voor de bouw. Met de overname is een definitieve oplossing voor de opvolging van de heer Van Oudgaarden en daarmee de continuïteit op langere termijn gezekerd.

Lees meer