023-233034999 info@MG-Bouw.com

TAFTEX® Facade tape
TAFTEX® Facade tape is voorzien van een gemodificeerd acrylkleefmiddel op waterbasis en een gesiliconiseerde papieren schutlaag. TAFTEX® Facade tape  heeft een uitstekende weerstand tegen de tijd, water, vocht, de weerselementen en chemische stoffen. TAFTEX® Facade tape is speciaal ontwikkeld voor het TAFTEX® UV Facade tape membraan.

Toepassing
TAFTEX® Facade tape dient toegepast te worden voor het wind- en waterdicht afsluiten van het UV bestendige membraan TAFTEX® EX-210 Facade in gevel- en/of dakconstructies. Zowel het duurzaam repareren van beschadigingen, het wind- en waterdicht afsluiten van overlapnaden, als het aansluiten van TAFTEX® EX-210 Facade op constructies dient met TAFTEX® Facade tape verwerkt te worden. TAFTEX® Facade tape kan direct worden verkleefd op houten of stalen ondergronden.

Verwerking
TAFTEX® Facade tape zeer zorgvuldig aanbrengen garandeert een duurzaam en wind- en waterdicht eindresultaat. TAFTEX® Facade tape moet worden aangebracht op een stof- en vetvrije, droge ondergrond, om een goede hechting te waarborgen. Voor het aanbrengen van TAFTEX® Facade tape de releaselaag verwijderen en de  tape op het midden van de naad / overlap aanbrengen. De tape goed aandrukken en nawrijven zodat luchtbellen verdwijnen en er een optimale duurzamehechting ontstaat.

.

Specificatie
Artikelnummer 1500602500
EAN nummer 8719128000206
Afmeting 60 mm x 25 m
Verpakkingseenheid 10 rol / doos
Materiaal

Zeer sterk UV bestendig acryl coating op een PP Spinvlies

Lijmlaag

Acryl copolymeer

Schutlaag Gesiliconiseerd papier
Kleur Zwart
Kleefkracht op staal >25N / 25mm
Verwerkingstemperatuur +10 – +30°C
Temperatuurbestendigheid -30°C tot +100 °C
Opslag Donker, droog, 10°C tot 23°C